Prkénko ANNA

Stylové ručně vyráběné dřevěné prkénko Anna z meruňkového dřeva je skutečným pokladem přírody, který spojuje jemnost, eleganci a funkčnost v jeden celek.

480 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 29
Prkénko ANNA
Untitled design
Akce

Detailní popis produktu

Designové prkénko z jednoho kusu dřeva v roztomilé velikosti a unikátním tvaru, učaruje Vám i vaší kuchyni, kde bude plnohodnotným pomocníkem a nádherným doplňkem. Rozhodně nepatří do police. Mějte ho tam, kde bude  na očích i když zrovna nebude sloužit k servírování.

 

POUŽITÉ DŘEVO: MERUŇKA.

Meruňkové dřevo je středně tvrdé a odolné proti opotřebení. Má obvykle krásnou barvu, která se pohybuje od světle zlatohnědé po jemně oranžovou. S věkem dřevo často tmavne a získává teplé, bohaté odstíny. Struktura meruňkového dřeva je jemně zrnitá, hladká a jednotná. 

 

ROZMĚRY: 16 x 26 x 2,5 cm.

Velikosti a tvary nejsou standardizované, využíváme co největší kus dřeva s co nejmenším možným odpadem. Rozměry (šířka x délka x výška) jednotlivých prkének jsou měřeny v nejširším a nejdelším místě bez rukojeti.

 

DOPORUČENÍ K POUŽITÍ:

Prkénko je vhodné ke krájení a porcování potravin. Ideální je mít alespoň 3 prkénka. Kvůli využití pro různé potraviny. Jedno na krájení pečiva, ovoce a zeleniny. Další na sýry a uzeniny a jedno zvlášť na krájení a porcování masa.

Kromě praktičnosti a funkčnosti se prkénko od nás stane krásným doplňkem kterékoliv kuchyně. Záleží jen na Vás, které bude ozdobou ve Vaší domácnosti.

 No a teď se nabízí otázka, na čem servírujete?

 

ÚDRŽBA a PÉČE:

Dřevěné prkénko Vám vydrží řadu let. Není náročné na údržbu a péči, jen je třeba dodržet pár zásad a díky tomu Vás možná i přežije…

Dřevěné prkénko nemyjte v myčce na nádobí. Při běžném každodenním použití myjte pod tekoucí vodou houbičkou s běžným prostředkem na nádobí. Při větším znečištění použijte kartáč na mytí, lépe odstraní nečistoty. Opláchněte vodou. Pečlivě otřete a nechte vyschnout.

Pravidelně ho natřete jedlým nearomatizovaným olejem (např. slunečnicovým, lněným…).

Nejideálnějším řešením je mít více prkének pro zpracování různých potravin. Pořiďte si alespoň tři prkénka s tím, že jedno použijete na pečivo, ovoce a zeleninu, další na sýry a uzeniny, třetí využijete na krájení a porcování masa.

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola